Alles over Turkije: informatie regios en plaatsen, cultuur, Turkse taal, Turkse keuken, reizen, vastgoed Turkije en meer...

                 

 Over Turkije Totaal  Ons Turkije Avontuur  FAQ  Turkije Column Turkije Forum  Turkije Links  Wist u dat...

 Praktische Info A-Z

 A-Z Praktisch

 Turkije Expats Info

Transfers Vliegveld/Hotel

 Facebook Groep Kusadasi

 Kusadasi op Skype

 Cursussen Turks

 Kaarten

 Turkse Cultuur

 Turkije Algemeen

 Bezienswaardigheden

 Regios

 Hamam (Turks Badhuis)

 De Turkse Keuken

 De Turkse Taal

 Tips Turks Leren

 De Islam

 Nationale Parken

 Skigebieden

 Shoppen in Turkije

 De Turkse Lira

 Bekende Plaatsen

 Alanya

 Alanya Randgemeenten

 Altinkum & Didim

 Ankara

 Antalya

 Belek

 Bodrum

 Fetheye

 Finike
 Gazipasa
 Istanbul
 Izmir
 Kas & Kalkan
 Kemer
 Kusadasi
 Marmaris
 Side

 Vakantie

 Te Huur in Kusadasi
 Te huur in Turkije
 Transfers Vliegveld/Hotel

 Vastgoed

 Infotheek
 2e huis in Turkije?
 Tips Keuze Woonplaats
 Project vd Maand
 Vastgoed Koopjes
 Aanbod Kusadasi
 Aanbod Bodrum
 Aanbod Altinkum
 Aanbod Istanbul

 Allerlei

 Turkije Nieuws
 Turkije Juridisch Blog

DeBedrijfsgids.nl, websitepromotie in vele vormen

Vakantie top 100

Gratis Website Promotie

Vindt ons op:

 


Vastgoed in Turkije

 

Aanbod Kusadasi Aanbod Bodrum Aanbod Altinkum Aanbod Istanbul

 

Vanwege onze eigen zeer positieve ervaringen werken wij samen met de makelaar* waar wij zelf ons huis hebben gekocht. Vandaar dat wij een kleine selectie van hun aanbod op deze website hebben opgenomen. Heeft u niets kunnen vinden of specifieke wensen, laat het ons weten en wij gaan voor u (geheel vrijblijvend) op zoek.

Sinds 1986 is deze makelaar een prima keuze voor het verwerven van vastgoed (bouwgrond, appartementen, huizen en villas in Kusadasi, Altinkum en Bodrum. Ons hoofdkantoor is in Kusadasi, met branches in Didim, Altinkum en Bodrum

Gedurende een flink aantal jaren hebben zij buitenlandse bewoners succesvol geholpen met de aanschaf van hun (vakantie-) woningen in Kusadasi, Didim, Altinkum en Bodrum. Bekijk zeker ook de pagina vastgoed koopjes waar wij de beste aanbiedingen hebben verzameld..

Het aanbod is zeer gevarieerd: off-plan, nieuwe woningen maar ook verkoop van woningen van eigenaren die om wat voor reden dan ook hun woning willen verkopen. Dit in de prijsklasse van ca. €30.000 tot 1,5 miljoen euro. Op deze site hebben we appartementen, huizen en villas opgenomen tot ongeveer € 250.000. Op aanvraag kunnen wij ook u bouwgrond projecten sturen.
 

Wilt u uw woning verkopen via een betrouwbare makelaar? Mail ons even.In Turkije bent ú (niet de makelaar) wettelijk gezien zelf verantwoordelijk om te checken of er geen aanspraken zijn van derden (denk hierbij aan erfrecht, openstaande schulden) en andere belemmeringen (toestemming militairen, bestemmingsplan, etc.) t.a.v. het object dat u gaat kopen. Geen eenvoudige zaak voor leken. Maar een een goede makelaar doet dat voor u en helpt u ook met voorgaande stappen zoals het verkrijgen van een Turks belastingnummer en het openen van een Turkse bankrekening. De makelaar waarmee wij samenwerken doet dat ook allemaal.
Als u eenmaal de rechtmatige eigenaar van uw onroerend goed bent, kunnen zij water en elektriciteit op uw naam zetten/aansluiten. Vervolgens vullen zij formulieren in om uw onroerend goed in te laten schrijven bij de gemeente. Indien gewenst, kunnen zij ook een verzekering laten afsluiten voor onroerend goed en inboedel.

 

Aanvullende diensten van deze makelaar zijn:

Veelomvattende after-sales services

Zij bieden onroerend goed-services in Kusadasi. Deze services omvatten onder meer: regelmatige controle van uw eigendom, vervoer van en naar het vliegveld, welkomstpakketten, en schoonmaak bij aankomst en vertrek.

Een jaarlijkse lidmaatschap kost € 225,=. Voor de inspectie van uw onroerend goed betaalt u niets extra's.

Wij inspecteren uw eigendom eens per maand. Na iedere inspectie stellen wij een rapport op dat wij bewaren voor toekomstige referenties.

De inspectie bestaat uit de volgende onderdelen:

  • Visuele inspectie binnen en buiten. Als u dat wilt, mailen wij u foto's van de inspectie.

  • Luchten van alle kamers

  • Controle van alle elektrische apparatuur

  • Controle van witgoed en meubels

  • Veiligheidscontrole

Financiële verplichtingen, bijvoorbeeld voor water en elektra, en maandelijkse bijdragen, kunnen door ons worden afgehandeld.

De volgende services bieden wij aan tegen betaling:

  • Vervoer van en naar de luchthaven

  • Schoonmaak (incl. lakens en handdoeken)

  • Welkomspakket (incl. Brood, boter, kaas, jam, thee, koffie, suiker, melk, 2 liter water, en wijn of bier, enz.)

Bent u van plan uw woning te verhuren?

Gedurende de periode dat u niet aanwezig bent in uw woning, is het mogelijk uw woning te verhuren, waardoor u de kosten kunt drukken. Wij kunnen dit voor u regelen. 

Wij regelen tevens het vervoer van en naar de luchthaven, verzorgen een schoonmaak voor aankomst en een welkomstpakket, heten de huurders welkom en zorgen ervoor dat alles soepel verloopt.

Zelf bouwen?
Naast woningen is er ook bouwgrond te koop. Er is een professioneel team om u te helpen met de bouw. Wij helpen u bij elke stap van de weg, waaronder het vinden van de geschikte grond te bouwen op , project planning, ontwerp en architecten , alle benodigde papier werk ( de oprichting van een vennootschap met beperkte aansprakelijkheid , enz ... ) en de daadwerkelijke bouw .

En verder:

Meubilering van uw onroerend goed

We helpen onze cliënten ook bij de aanschaf van meubels en witgoed, die u – indien gewenst – zelfs online kunt bestellen. We leveren en installeren alles voordat u arriveert.

*Nadat het eerste contact is gelegd ontvangt u de volledige gegevens inclusief webadres met het volledige aanbod van de makelaar waarmee wij samenwerken.

 

Kusemder, Kusadasi Real Estate Agents Association

WIJ ZIJN OFFICIEEL LID VAN KUSEMDER

Kusadasi Onroerend Goed Agentschap Associatie

 

KUTO (Kusadasi Chamber of Commerce)
 
EEAU (European Estate Agents Union)

  

Zoek je Turkijereis

Typ in de zoekbox je favoriete bestemming in (bv Alanya); je krijgt dan direct alle beschikbare reizen te zien.


Webmiep

BACK TOP